xQmail

Gemiddeld houden we 1,016,632 Spam Berichten per maand tegen.

SSL certificaten

Een SSL certificaat is een digitaal waarmerk uitgegeven door een door iedereen vertrouwde en gerespecteerde partij. Het certificaat geeft aan dat de server waar u mee communiceert ook echt de server is die hij zegt te zijn. Hierdoor wordt uw communicatie met de server veiliger en is het vrijwel uitgesloten dat u het slachtoffer wordt van een  man-in-the-middle aanval.

Sommige e-mail programma's willen alleen maar praten met servers die beschikken over een geldig certificaat. Het wordt dus steeds belangrijker dat uw mail server beschikt over een goed certificaat. Nu zijn er veel bedrijven die certificaten uitgeven en elk bedrijf heeft diverse soorten certificaten dat kan het voor de gebruiker haast onmogelijk maken om het juiste certificaat te kiezen. Wij helpen u graag hierbij.

Soorten certificaten

De bekendste aanbieders van SSL certificaten zijn Symantec, Thawte, Geotrust en Globalsign. De certificaten van deze uitgevers zijn in twee categorieën te verdelen.

  • Goedkope certificaten:
    Deze certificaten kunnen voor één domeinnaam en op één server geïnstalleerd worden en bieden een minder sterke versleuteling. Hierdoor is de garantie bij deze certificaten lager.
  • Duurdere certificaten:
    Deze certificaten zijn er in vele vormen, sommigen zijn voor meerdere domeinnamen geldig, anderen kunnen op meerdere servers tegelijk worden geïnstalleerd en weer anderen hebben een hoge garantie tegen misbruik van soms meer dan € 1.500.000,-

 

Hoe te bestellen

U kunt uiteraard zelf rechtstreeks bij een aanbieder een certificaat bestellen, maar het is meestal goedkoper om certificaten via een tussenpersoon zoals xQmail.eu te kopen. Uw besparing kan oplopen tot ruim 50% afhankelijk van de aanbieder en het type certificaat. Wanneer u meer informatie wilt over SSL certificaten neem dan gerust contact met ons op via live help (zie de button onderaan deze pagina), ons contact formulier of per telefoon (088 - 4 23 23 23).

Over xQmail

Via onderstaande links kunt u alle informatie vinden over xQmail.eu.

Het laatste nieuws

 RSS feed

Partner

Eén van onze partners:

Littel Communicatie